Hosta/feber🤒 Höstblåsor & Magsjuka😷

Ja, just nu är det mycket som "går" och för att bryta cirkeln vädjar vi till er föräldrar att följa de råd som ges; Håll barnen hemma i MINST 48h EFTER sista symtom efter magsjuka! Efter feber behöver barnen vara hemma feberfria i minst 24h! Hostan som härjar bland barnen är smittsam och väldigt jobbig för de flesta barn och om just ditt barn inte påverkas så mycket så kan det vara så att någon som är mer känslig får det väldigt jobbigt om de skulle smittas.
De kan även hända att vi ringer efter er föräldrar när allmäntillståndet hos ditt barn inte är bra; om barnet är ovanligt trött, grinig, ledsen, otröstlig eller bara inte orkar delta i verksamheten. Även fast ni känner era barn bäst så tycker vi att vi snabbt kan se när något "inte står rätt till" hos ert barn och då ringer vi er.
Vi vill att ni ska veta att vi i vår ände gör vad vi kan för att förhindra smittspridning; vi har regelbunden rengöring av alla ytor, material och möbler. Nu när så många är hemma passar vi på att hålla oss ute så mycket som möjligt OCH vi tvättar och skurar ur förskolan med ytdesinfektion tvättar/diskar möbler och leksaker ordentligt.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen att kika in till oss på Drakstaden!

Här hittar du info om Stordrakar, Smådrakar och om oss Drakpersonal förstås!

RSS 2.0