Upp, upp, upp...

 
...och vilken fantastisk utsikt vi fick som belöning när vi kom fram!
 
Vi promenerade vidare i den friska oktoberluften. Det här är riktig grovmotorikträning om något! Över stockar och stenar, upp och nedför backarna... Och inte ett endaste klagomål från barnen om att de var trötta, inga frågor om vi inte var framme nångång! Bara glada, nöjda små & stora drakar! Ni ska vara stolta över Era duktiga barn :)
-
 
 Vi hittade en myrstack längs vägen.
-Går myror i ide? frågade ett av barnen. Tur vi hade en iphone med oss så vi tillsammans med barnen kunde ta reda på svaret på plats ;) Och svaret var JA, myrorna går i ide! Ett annat barn funderade över vad som händer om vi går vilse och även här kan vi använda oss av mobiltelefonens olika funktioner berättade vi.
 
 
 
Så var det dags för lunchstopp!
 
Vi gjorde upp en eld och sen pratade vi om att vatten släcker eld. Funderingarna hos barnen var många eftersom vi hade brandövning på förskolan igår.
 
Vi provade våra nyinköpta mat-termosar som visade sig hålla värmen perfekt. Lunchen idag bestod av varmkorv, potatismos, gröna ärtor & kikärtor.
 
 
 
 
Efter maten hittade barnen en trädkoja -den är numera döpt till Drakkojan!
              
 
All den friska luften och all denna motion tog till slut ut sin rätt och de minsta barnen sov sött i vagnarna på vägen tillbaka till Drakstaden.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen att kika in till oss på Drakstaden!

Här hittar du info om Stordrakar, Smådrakar och om oss Drakpersonal förstås!

RSS 2.0