Det kom ett brev i vår mailbox.

Hej alla föräldrar!
(Till barn som skall fortsätta/börja till hösten!)

Våra barn kommer att tillbringa en stor tid tillsammans under sina livs första år på denna förskola. För att få möjlighet att ta åt sig så mycket gott av varandra och skapa en hygglig tid tillsammans tycker jag det vore trevligt att kunna hålla kontakt med andra föräldrar som önskar, och ha en möjlighet till att enkelt kunna samlas kring frågor och beslut som rör förskolan och barnen. Inte alla har möjlighet till samma tid och engagemang att vara med och påverka som vi som är med i föräldrarådet. Men ett forum vid sidan av tänker jag inte vore skadligt, utan tvärtom borde det underlätta att påverka för alla som inte alltid kan vara med i sin direkta närvaro?

En sådan gång som man t.e.x. vill tacka fröknarna efter en tid på dagis kan detta också kännas påfallande - vore det inte mycket trevligare om man som flera föräldrar kunde gå ihop och till exempel köpa något, och tacka alla tillsammans?

För att kunna ena våra tankar och åsikter behövs en plattform där ett utbyte av idéer är möjligt!

Spontant tänkte jag att en grupp på Facebook vore praktiskt och enkelt för de föräldrar som använder det, (beroende av hur många det är som är intresserade och har det). Om man inte använder facebook går alltid mailen att använda, så att utbytet av nödvändig information ändå kan nå fram.

Ni som är intresserade kan skicka er mailadress/facebook till mig, för att allas våra geniknölar skall kunna samverka till det bästa! 

Maila om du tycker detta låter vettigt och vill vara med på.
MVH Eriks mamma Monika, [email protected] ,medlem i föräldrarådet
Tack för de fina blommorna Erik m familj!
Mvh Drakfröknarna


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen att kika in till oss på Drakstaden!

Här hittar du info om Stordrakar, Smådrakar och om oss Drakpersonal förstås!

RSS 2.0