Skapande i våra ateljéer

Vi erbjuder barnen en kvalitativ verksamhet som stimulerar och utmanar. De ges möjlighet att utveckla sin kreativa förmåga genom skapande i varierande material och tekniker. Materialet finns lätttillgängligt för barnen själva och byts ständigt ut och förnyas. Här ser vi att barnen stortrivs och deras fantasi flödar! Naturens egna material blandas med allt från tejp, flirtkulor, kapsyler, stenar, kottar, pärlor i alla färger och storlekar, makaroner, papper i flera möjliga kulörer och strukturer, olika typer av färger och pennor med mera, med mera…

Här finns även möjlighet för barnen att klä ut sig –klänningar, olika typer av caper, spidermandräkter blandas med högklackade skor, ögonbindlar, smycken, hattar, finger- och handdockor med mera, med mera… I teater Drakstaden spelas de mest fantastiska scener upp!

I vårat våtrum får barnen måla fritt vid bordet eller ståendes vid staflier och sittandes/liggandes på golvet för att tillsammans göra en lång gruppteckning. Här har vi även vattenlek och experiment med såpbubblor.

      



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen att kika in till oss på Drakstaden!

Här hittar du info om Stordrakar, Smådrakar och om oss Drakpersonal förstås!

RSS 2.0