Hej alla föräldrar! Härmed inbjudes Ni till Teater Drakstaden!

Under hösten har vi haft sångsamling varje dag och barnen har blivit fantastiskt duktiga på att sjunga och göra rörelser till sångerna. Detta skulle vi gärna vilja att Ni också får njuta av och se med Era egna ögon.
 
Härmed inbjudes Ni därför till Teater Drakstaden torsdagen den 1 November klockan 15.00!
 
Syskon, mor- och farföräldrar är också hjärtligt välkomna!
 
Vi bjuder på fika.
 
Hoppas vi ses!
 
 
 


Kommentarer
Eriks mamma

Måste säga det är fantastiskt att se allt kul som ni gör, och vad många fina bilder som ni har lagt upp! Erik blir själv väldigt stolt och pekar och säger "Dagis" och man ser att han säger det med stor glädje! Men det är inte konstigt, när han varje morgon frågar (lite förväntansfullt) om vi inte ska på "Dagis idag"..??

Det känns som en lyx för Erik att få komma till Drakstaden (måste jag säga!) som jag själv har svårt att tro han hade kunnat få någon annan stans.
Jag tycker att ni borde få höra vad vi tycker och veta hur toppenbra vi tycker att ni är! Hur glada vi tycker det är att få ha ett så fantastiskt dagis - och fördelen att dessutom också få titta på bilder från verksamheten här på internet. Det är värt mycket för oss iallafall! Hoppas vi ses på Teater-eftermiddagen?! =) MVH Eriks familj

Svar: Men åh så roligt att höra! Tack! Vi älskar vårt jobb och brinner för och tycker att det är roligt att följa barnens utveckling och lärande, det är en fröjd att gå till jobbet. Det tror vi påverkar barnen och gör att de trivs lika bra som vi :) Vi ses! Mvh Drakpersonalen
Drakstadens förskola

2012-10-21 @ 20:19:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen att kika in till oss på Drakstaden!

Här hittar du info om Stordrakar, Smådrakar och om oss Drakpersonal förstås!

RSS 2.0